Crna hronika

Skordis: Tužićemo Kneževića zbog laži

Ovlašćeni zastupnik firme „Kaspia Property“, kiparski advokat Kirjakos Skordis najavio je da će odbjeglog biznismena Duška Kneževića „tužiti za sve laži koje je izrekao u posljednje tri godine“.
 Skordis: Tužićemo Kneževića zbog laži
PobjedaIzvor

Skordis je za Pobjedu kazao da je dobio odluku Vrhovnog suda Crne Gore u sporu kompanije ,,Kaspie“ protiv Atlas banke, a koja je donesena na štetu Duška Kneževića.

 – Moji klijenti namjeravaju da tuže Duška Kneževića zbog izrečenih laži na njihov račun kao i da tuže svakoga ko je proizvodio sve one laži kojima je implicirano da su moji klijenti radili bilo što nezakonito. Tužbe će biti podnijete nadležnim sudovima – istakao je Skordis.

Odluka Vrhovnog suda, kako j e k a z a o, potvrđuje da su njegovi klijenti bili u pravu sve vrijeme i da je „Kaspia Property“ imala zakonita potraživanja. – Vrhovni sud je potvrdio da je Knežević sve ovo vrijeme lagao – rekao je Skordis. On je saopštio da je Vrhovni sud razmatrao sve što se desilo tokom tri godine koliko je trajao postupak i donio je odluku na štetu Duška Kneževića.

– Vrhovni sud potvrđuje da je Knežević primio 12,5 miliona eura, potvrđuje da je to dato za hotel koji nije predao mom klijentu. Potvrđuje da nam je Atlas banka dala garanciju i da je ta garancija bila validna i da je banka morala da postupi po zakonu i da nam isplati novac koji je Knežević uzeo i nije vratio – naglasio je zastupnik kompanije „Kaspia Property“. On je podsjetio da su i mediji prenijeli mnogo neistinitih informacija i da za tri godine niko od novinara nije kontaktirao njega ili njegove klijente da se čuje i druga strana.

Portal Analitika