Abiznis

JP Morsko dobro na 41. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu

Javno preduzeće za upravljanje morskim dobrom Crne Goreučestvujeod 21-24.februarana 41. Međunarodnom sajmu turizma (IFT 2019) u Beogradu.Prezentacijacrnogorskih plaža, marina i svega što crnogorska obala nudi smještena je na centralnoj poziciji štanda Nacionalne turističke organizacije Crne Gore.

JP Morsko dobro na 41. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu
Portal AnalitikaIzvor

Tema ovogodišnjeg nastupa Javnog preduzeća je nova tipizacija kupališta i plaža od Herceg Novog do Ulcinja. Od sezone 2019. sva javna kupališta imaće svoju temu-porodična kupališta, nešto skrovitija romantična i izletnička kupališta, kupališta za aktivni odmor (wind & kitesurfing i ronjenje), party” kupališta…Kao poseban novitet izdvojili smo (pet friendly) kupališta za pse koja su namjenjena svim turistima i posjetiocima koji dan na plaži žele nesmetano da provedu sa svojim ljubimcima. Tu su i plaže posebne namjene, ljekovita i nudistička kupališta.

Za sajamski nastup pripremljeno je i specijalno magazin izdanje “The Collection Montenegro Best Beaches”- katalog najatraktivnijih plaža koje posjeduju prestižno ekološko priznanje Plavu zastavicu, ali i izvanrednu gastro i lifestyle ponudu na plaži.

"Za vrijeme trajanja sajma direktor Javnog preduzeća Predrag Jelušić sa svojim saradnicima održaće sastanke sa brojnim turističkim poslenicima i partnerimaiz Srbije i regiona.Svakodnevno su organizovanii medijski nastupi na kojima ćecrnogorska obala, kao najznačajniji turistički resurs, biti promovisana pred auditorijumom jednog od naših najvažnijih tržišta", zaključuje se u saopštenju.

 

Portal Analitika