Politika

Rakočević: Spremni smo argumentovano da razgovaramo o svim temama

Demokratska partija socijalista (DPS) spremna je da argumentovano i demokratski razgovara o svim aktuelnim temama koje zaokupljaju pažnju javnosti, kazao je poslanik te stranke, Nikola Rakočević.
Rakočević: Spremni smo argumentovano da razgovaramo o svim temama
MinaIzvor

Iz DPS-a je najavljeno da će podržati predlog da se na sjutrašnjoj vanrednoj sjednici parlamenta rasporavlja o zaključcima povodom afere "Koverta", koje je podnijela Socijaldemokratska partija.

Rakočević je kazao da je poslanički klub DPS-a, u protekle dvije godine, pokazao parlamentarnu superiornost oslanjajući se na programsku politiku partije.

„Zato i ne izbjegavamo niti jednu raspravu, pa ni onu čiji je cilj samo da destabilizuje politicki ambijent“, rekao je Rakočević agenciji MINA .

On je istakao da je vladajuća partija na raspolaganju za dijalog, uprkos tome što je predložena tema „tendenciozna i usmjerena na dnevno-politički profit“.

„DPS je spremna da argumentovano i demokratski razgovara i o ovoj, i o svim temama koje zaokupljaju pažnju javnosti, istovremeno zadovoljni što je opozicija opet u Skupštini i što ćemo pokušati da institucionalno raspravimo naše sveukupne razlike“, poručio je Rakočević.

Portal Analitika