Politika

Kabinet Đukanovića: Markovićevo reagovanje flagrantno podmetanje neistine

Današnje reagovanje urednika dnevnog lista ,,Dan" Nikole Markovića još jedan je u nizu neuspjelih pokušaja flagrantnog podmetanja neistine, saopštili su iz Kabineta predsjednika Crne Gore.
Kabinet Đukanovića: Markovićevo reagovanje flagrantno podmetanje neistine
Portal AnalitikaIzvor

Reagovanje prenosimo integralno.

"Da je današnje reagovanje urednika dnevnog lista ,,Dan" Nikole Markovića još jedan u nizu neuspjelih pokušaja flagrantnog podmetanja neistine, u već viđenom maniru plasiranja novih falsifikata svog nekredibilnog izvora, najbolje i najjasnije potvrđuje činjenica da se ovaj urednik poziva na Zakon o konfliktu interesa, ali umjesto člana 20 tog zakona, tendenciozno i manipulatorski navodi sadržinu člana 20 Zakona o sprječavanju sukoba interesa iz 2009. godine, koji se ni na koji način ne može retroaktivno primjenjivati.

Nažalost, ili svjesno krivotvori ono što je očigledno ili ne umije da napravi potrebnu razliku, koja se lako spoznaje prostim čitanjem i upoređivanjem dostupnih tekstova pomenuta dva zakonska propisa.

Na osnovu navedenog, može se zaključiti da se radi o još jednoj bezvrijednoj i malicioznoj političkoj-pravnoj mahinaciji kojom se neskriveno pokušava, po ko zna koji put, obmanuti crnogorska javnost i diskreditovati ličnost Predsjednika Crne Gore. Zato je svaka dalja polemika na ovu temu izlišna."

Portal Analitika