Abiznis

JPMD: Objavljen javni poziv za zakup hotelskih kupališta

Javni poziv za podnošenje ponuda za zakup hotelskih kupališta duž crnogorske rivijere u skladu sa Atlasom crnogorskih plaža i kupališta i Programom objekata obalne infrastrukture koje je donijelo Javno preduzeće za upravljanje morskim dobrom Crne Gore je raspisan danas.
JPMD: Objavljen javni poziv za zakup hotelskih kupališta
Portal AnalitikaIzvor

Privremeni objekti u okviru kupališta koji su predmet ovog Javnog poziva sadržani su u Programu privremenih objekata u zoni morskog dobra za period od 2019-2023. godine, koji je donijelo Ministarstvo održivog razvoja i turizma.

Pravo učešća na javnom pozivu za zakup hotelskih kupališta imaju vlasnici ili zakupci hotela visoke kategorije (hoteli sa 4 i 5 zvjezdica i hotelski risorti).

Otkup tenderske dokumentacije može se izvršiti u prostorijama Javnog preduzeća u Budvi, svakog radnog dana od 08.30h-15.00h, sve do 1. marta 2019. godine u 15.00h.

Zainteresovane ponuđače ovim putem pozivamo da se detaljno upoznaju sa tekstom Javnog poziva, s obzirom na to da sadrži izmjene pojedinih uslova za konkurisanje u odnosu na raniji period, u skladu sa novom pravnom regulativom. Javni poziv je od danas dostupan na sajtu Javnog preduzeća www.morskodobro.com.

U cilju adevaktne pripreme ljetnje turističke sezone do kraja februara će biti raspisani Javni pozivi za davanje u zakup javnih kupališta, privremenih lokacija i objekata obalne infrastrukture, kako bi sve bilo spremno već od 1. maja tekuće godine.

Portal Analitika