Politika

Povucite odbornike iz Kotora, Herceg Novog, Budve i Berana

- Bečićeve Demokrate pozvale su svoje opozicione kolege na bojkot povlačenjem svih poslanika u Skupštini Crne Gore i svih odbornika u skupštinama opština širom Crne Gore. Bolju vijest od njih nismo mogli čuti. Pozivamo Demokrate da prvi učine taj korak i povuku svoje odbornike iz Skupština opština. Čekamo da vidimo da povlačite svoje odbornike iz Skupština opština Kotor, Herceg Novi, Budve, Berana, i svih drugih gdje ste na demagošku priču o građanskim vrijednostima dobili podršku građana za svoju prikrivanu, nacionalno isključivu politiku - saopšteno je iz DPS-a.
Povucite odbornike iz Kotora, Herceg Novog, Budve i Berana
Portal AnalitikaIzvor

- Da li ćete u tom slučaju povući i svoje predsjednike Opština i predsjednika SO Budva i Berane? Ili ćete ih ostaviti na cjedilu i na platnom spisku, do prvih narednih sjednica kada će u nedostatku makar i samo vaših odbornika biti smijenjeni? Da li su sa vašim predlogom saglasni Vladimir Jokić, Stevan Katić, Krsto Radović i Novica Obradović? A Dragan Krapović? Ili za njega nije važno, pošto ima liderske ambicije u partiji? – navodi se u saopštenju koje potpisuju ppštinski odbori DPS-a Kotor, Herceg Novi, Budva i Berane-

Da li je moguće, pitaju oni, da Demokrate nekome spočitavaju pobjede izvojevane olovkom. - Da pominjete flomaster? Zar ste zaboravili da ste flomastere češće koristili upravo vi, kada ste tako morali da izglasate vašeg predsjednika Opštine Vladimira Jokića u Kotoru? Sjećate se? Vaših 5 plavih krugova, 5 kvadratića vaših kolega iz DF-a, 3 ljubičasta kruga SNP-a, 3 crvena kruga SDP-a i 1 nebo plavi kružić URE, od koje ste se nedavno razveli. Kratko pamćenje imate kada je u pitanju vaše „institucionalno djelovanje“ – zato sada svoju nemoć opravdavate pozivima na „dodatne manifestacije demokratskog pritiska i vaninstitucionalne metode političke borbe“, koje dovoljno govore da su vaši demokratski i institucionalni kapaciteti ravni nuli – smatraju u DPS-u.

- Da vidimo kako će vam proći inicijativa za povlačenje odbornika. Kakav uticaj imate na kolege u opoziciji i hoćete li početi od sebe. Jedva čekamo da sprovedete svoje najave.

Budite pošteni pa kažite ko vam je mentor, ko vas je gurnuo u priču o bojkotu lokalnih parlamenata. Mislite li da je njemu stalo do vaše političke sudbine ili vas samo koristi kao piončiće u službi tuđih interesa? – zaključuje se u saopštenju odbora DPS-a.

Portal Analitika