Crna hronika

Podgorica: Deset lica osumnjičeno za ulično rasturanje droge

Podgorička policija identifikovala je deset lica za koja se sumnja da se bave uličnom prodajom droge. Kod kojih je pronađena određena količina marihuane, heroina i drugih psihoaktivnih supstanci. Oduzeti narkotici upućeni su u Forenzički centar radi vještačenja.
Podgorica: Deset lica osumnjičeno za ulično rasturanje droge
Portal AnalitikaIzvor

Kako je saopšteno iz Uprave policije (UP), CB Podgorica preduzima pojačane kontrole na planu suzbijanja ulične prodaje droga, suzbijanju nelegalne prodaje duvanskih proizvoda, kontole bezbjednosno interesantnih lica i pronalasku lica za kojima su raspisane potjernice.

„Naime, službenici podgoričke policije su protiv 14 osoba muškog pola starosti od 18 do 33 godine podnijeli prekršajne prijave zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sprječavanju zloupotrebe droga. Kontolom ovih lica policijski službenici su pronašli i oduzeli ukupno 12 pvc pakovanja sa sadržajem biljne materije tamnozelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuana, dva pvc pakovanja sa sadržajem praškaste materije za koju se sumnja da je heroin, pvc pakovanje sa sadržajem praškaste materije nepoznatog sastava i 11 tableta koje se nalaze na spisku opijata“, navodi se u saopštenju UP.

Portal Analitika