Politika

BOŠKOVIĆ: DF bezuspješno pokušava da dođe na vlast bez volje naroda

Demokratski front (DF) trebalo bi da se okrene sebi i svojim slabostima, a ne da pokušava da dođe na vlast bez volje naroda, ocijenio je ministar odbrane, Predrag Bošković.
BOŠKOVIĆ: DF bezuspješno pokušava da dođe na vlast bez volje naroda
Izvor

Funkcioner DF-a Milan Knežević pozvao je sve opozicione poslanike da podrže njihovu inicijativu za formiranje tehničke vlade, kako bi crnogorskoj javnosti poslali poruku da je opozicija spremna da zajednički djeluje.

"Iz godine u godinu se ponavljaju zahtjevi opozicije da se, mimo izbora, napravi neka tehnička, nova vlada. Imali su priliku 2016. godine kada je stvorena vlada izbornog povjerenja“, rekao je Bošković odgovarajući na pitanja novinara u Briselu.

Kako je rekao, kao što nije prije nekoliko godina, ni danas to ništa ne bi promijenilo.

"DPS je najjača partija i istraživanja pokazuju da bi, da se sada održe izbori, bila apsolutno najjača i formirala vlast u Crnoj Gori“, ocijenio je Bošković.

On DF-u, savjetovao "da se okrene sebi i svojim slabostima".

"Savjetujem im da izađu na megdan u oktobru 2020. godine i pokažu da se ipak odnose prema demokratskim procesima na pravi način a ne tražeći bilo kakve prelazne tehničke vlade i pokušaje da dođu na vlast bez volje naroda“, zaključio je Bošković.

 

Portal Analitika