Kultura

Ljubav u pozorištu uz "Više od terapije"

Praznik ljubavi, 14. februar, Gradsko pozorište obilježiće akcijom „Ljubav u pozorištu“, koja podrazumijeva popust od 50 odsto na ulaznice za hit predstavu „Više od terapije“, sa naše Večernje scene, koja će biti izvedena u četvrtak, u 20 sati, u sali Dodest KIC-a „Budo Tomović“. Po drami Kristofera Duranga, predstavu je režirala Alisa Stojanović.
Ljubav u pozorištu uz "Više od terapije"
Portal AnalitikaIzvor

Akcijom „Ljubav u pozorištu“ pružamo sugrađanima mogućnost da dragu osobu obraduju nesvakidašnjim darom i zajedno uživaju u našoj hit predstavi, koja se na duhovit način bavi istraživanjem pravila ponašanja u savremenim muško-ženskim odnosima. Djelo duboko komunicira sa pitanjima ljudske psihe i seksualnosti, otkrivajući niz likova koji se, tražeći psihoterapeutsko izlječenje, zapravo nalaze u tragikomičnim situacijama začaranog kruga u kome je i psihoterapeut jednako spreman da postane pacijent i traži pomoć za sebe.   

Igraju: Pavle Ilić, Maja Šarenac, Dejan Đonović, Ivona Čović-Jaćimović, Branko Ilić i Emir Ćatović.

Dramaturškinja je Milica Piletić, scenograf Darko Nedeljković, kostimografkinja Jelena Đukanović, a izbor muzike uradio je Ivan Brkljačić. Koreograf je Jovica Nikolić, koji sa Slavkom Nelević potpisuje i scenski pokret. Asistentkinja scenografa je Smiljka Šeparović, a asistentkinja kostimografkinje Milena Đurđić.  

 

Portal Analitika