TV / Film

Prvi poljubac... u bioskopu! Zvuči poznato? Naravno!

Bioskop Cineplexx Delta City vas poziva da Dan zaljubljenih proslavite upravo u bioskopu, i to uz premijeru ljubavnog filma “Berlin, volim te”, pjenušavo vino Henkell Rose i mogućnost osvajanja nagradnog putovanja u Berlin za dvoje!  Pravo učestvovanja u nagradnom konkursu imaju svi parovi koji 14. februara posjete bioskop.

Prvi poljubac... u bioskopu! Zvuči poznato? Naravno!
CineplexxIzvor

“Berlin, volim te” je najnoviji film iz antologijske serije GRADOVI LJUBAVI koju je 2006. godine lansirao Emanuel Benbihi. U prethodnim nastavcima obrađene su romantične priče u Parizu, Njujorku i Rio de Žaneiru. Svaki film sastoji je od najviše 10 epizoda koje ilustruju univerzalnost ljubavi u velikim gradovima širom svijeta.

Glavna ideja serijala je da se dobije utisak grada kao živog organizma koji diše i voli i kroz više kultura čini da ljudi dijele među sobom emocije univerzalne ljubavi.

Premijera filma zakazana je za 20 časova, a ulaznice su u prodaji na blagajnama bioskopa Cineplexx Delta City.

Više detalja o događaju možete pronaći na sajtu www.cineplexx.me  a trejler možete pogledati ovdje

 

 

Bioskop Cineplexx Delta City vas poziva da Dan zaljubljenih proslavite upravo u bioskopu, i to uz premijeru ljubavnog filma “Berlin, volim te”, pjenušavo vino Henkell Rose i mogućnost osvajanja nagradnog putovanja u Berlin za dvoje!  Pravo učestvovanja u nagradnom konkursu imaju svi parovi koji 14. februara posjete bioskop.

 

osvojite-putovanje-u-berlin-za-dvoje

 

Portal Analitika