Nurmagomedov bi pobijedio Mekgregora 100 puta u 100 borbi

Šampion UFC lake kategorije Rafael Dos Anžos tvrdi da bi zbog svog stila Konor Mekgregor svaki put izgubio od Habiba Nurmagomedova.
The Sun
The Sun
The SunIzvor

Podsjetimo, Habib Nurmagomedov je u UFC 229 savladao Konora Mekgregora u četvrtoj rundi, natjeravši ga da preda borbu. 

U razgovoru za britanski "San" nekadašnji šampion lake kategorije, naveo je da je Habibova dominacija u "parteru" i taj rvački stil nešto što nikako ne odgovara borcu poput Konora Mekgregora.

"Ukoliko se budu borili 100 puta, svih 100 puta bismo vidjeli isti ishod. Habib bi ga oborio i dobio meč, svaki put. Mislim da se Megregor dobro borio u prvih nekoliko rundi, ali da jednostavno nije mogao da iznese pritisak. Kako je borba odmicala, tako je njemu bilo sve teže i zbog toga je izgubio", naveo je nekadašnji šampion. 

Mekgregor i Nurmagomedov nijesu držali borbu u okviru oktagona, pošto su je prenijeli i u prve redove gledališta, pa je pomenuti dvojac zbog toga bio sankcionisan.

Konor je dobio šestomjesečnu suspenziju, a Habib devetomjesečnu. San je objavio da Rafael Dos Anžos želi da se bori sa Konorom Mekgregorom, pošto je njihov prethodno dogovoreni duel otkazan zbog Rafaelove povrede - loma stopala.

Portal Analitika