Crna hronika

Uhapšene tri osobe zbog paljenja vozila i imovine

Policija je u Baru uhapsila N.G. (21), B.M. (21) i N.R. (19) zbog sumnje da su izazivali požare na vozilima i imovini, na ptetu dva fizička i jednog pravnog lica.
Uhapšene tri osobe zbog paljenja vozila i imovine
Portal AnalitikaIzvor

"Ova tri lica su, kako se sumnja, 29.01.2019. godine u Sutomoru, po prethodnom podijeljenim ulogama, opservirali lokaciju gdje su se nalazila dva parkirana kombi vozila a za koja su ova lica vjerovala da pripadaju licu N.S. iz Sutomora. Oko 04.00 časa N.G. je, sumnja se, prvo polio benzinom a zatim izazvao požar na prednjoj regiji vozila "VW Transporter“, u vlasništvu Lj.K. iz Peći, a požar je zahvatio i kombi vozilo u vlasništvu N.S. Za to vrijeme N.R. i B.M. su, kako se sumnja, vršili opservaciju prilaznih puteva licu mjesta, nakon čega su se svi udaljili koristeci alternativne puteve u cilju izbjegavanja video nadzora i njihove identifikacije", navodi se u saopštenju policije.

Policija je podnijela i krivičnu prijavu protiv dvije od te tri osumnjičene osobe, N.G. i N.R. Sumnja se da su u Baru, 21.01.2019. izazvali požar na toj firmi, a zatim pobjegli.

Portal Analitika