Košarka

Košarkaški spektakl sjutra u BG: Budućnost Voli na megdan Partizanu

Košarkaši Budućnost Volija protiv beogradskog Partizana sjutra od 19 sati u dvorani "Aleksandar Nikolić" igraju derbi meč 19. kola za što bolju poziciju pred plej-of ABA lige. 
Košarkaški spektakl sjutra u BG: Budućnost Voli na megdan Partizanu
Portal AnalitikaIzvor

Trener tima iz Njegoševog parka Jasmin Repeša smatra da će njegovoj ekipi trebati mnogo više koncentracije nego u prethodnom meču sa Himkijem.

- Igramo protiv jedne ekipe koja je u dobrom stanju. Igraćemo u atmosferi koja će biti naglašeno domaćinska i to poslije poraza koji nijesmo željeli. Trebaće nam puno više koncentracije nego u prethodnom meču protiv Himkija. Trebaće nam dobra utakmica, moramo dati sve od sebe kako bi smo dobili u ovoj utakmici - kazao je Repeša.

Centar Budućnosti Goga Bitadze očekuje zanimljivu utakmicu.

- Vjerujem da nas očekuje izuzetno zanimljiva utakmica u Beogradu protiv direktnog rivala za što bolju poziciju na tabeli prije početka plej-ofa. Utakmica je bitna i za jednu i za drugu ekipu tako da očekujem dobar takmičarski meč. Moramo popraviti pojedine stvari iz prethodnog meča jer igramo protiv ekipe koja je u dobroj formi u ABA Ligi - poentirao je Bitadze.

Portal Analitika