Abiznis

Vuković: Uspostaviti avio liniju između Podgorice i Zagreba

U okviru manifestacije „Dani Crne Gore u Zagrebu – Kreativna Crna Gora“, Glavni grad  upriličio je svečani prijem koji je pratio muzički nastup Milorada Šula Jovovića i benda, koji su izvodili i obrade crnogorskih tradicionalnih kompozicija. 
Vuković: Uspostaviti avio liniju između Podgorice i Zagreba
Info biroIzvor

 "Nije baš slučajno što smo baš u Hrvatskoj, u Zagrebu, mnogo je razloga za to. Bliski smo mi po mnogim stvarima. Naši ciljevi su isti, prioriteti spoljno-politički naročito su nam zajednički, to je članstvo u bezbjednosnom sistemu kolektivne odbrane, dakle u NATO-u gdje smo već zajedno i isto tako, ja se nadam, za članstvo u EU koje će za koju godinu uslijediti" , rekao je ambasador Crne Gore u Hrvatskoj Boro Vučinić.

sule-svirka

Gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković je  rekao da su još jednom apelovali na na dvije Vlade da pokušaju da nađu rješenje za ponovno uspostavljanje direktne avio linije između Podgorice i Zagreba.

 

prijem-zagrebOn je kazao da smo da je Zagreb u posljednjih desetak godina napredovao na svim poljima, te da Podgoricva želi da iskoristinjihova iskustva  na pravi način u narednom periodu". 

 

Portal Analitika