Crna hronika

Piperović: Slučaj je u svoje ruke uzela „crna mačka“

Advokat Zoran Piperović komentarišući odluku Višeg suda da potvrdi  dorađenu optužnicu protiv bivših čelnika Telekoma  Olega Obradovića i Miodraga Ivanovića je kazao  da je „eksterni dominantan faktor odlučio“ da optužnica protiv njegovih klijenata bude potvrđena.
Piperović: Slučaj je u svoje ruke uzela „crna mačka“ Foto: PA
PobjedaIzvor

 - Ovaj slučaj je u svoje ruke uzela jedna ,,crna mačka“, koja se pita za sve. Radi se o dominantnoj osobi, koja se ne nalazi u zgradi suda u Njegoševoj ulici ali je u pravosuđu – kazao je advokat Piperović.

Na pitanje o kome se radi, advokat je kazao da za sada neće otkrivati ime, ali da će se ta osoba sama prepoznati. - Slučaj ,,crne mačke“ uskoro ću demistifikovati – kazao je advokat. Ističe da se potvrđivanju optužnice u slučaju Telekom nije nadao iz prostog razloga što način na koji je koncipiran ovaj dokument vrijeđa „pravničku pamet i da zbog toga jedva čeka suđenje“.

Viši sud u Podgorici potvrdio je dorađenu optužnicu protiv bivših čelnika Telekoma - Olega Obradovića i Miodraga Ivanovića koji se terete da su kršeći zakon, firmu kojom su rukovodili oštetili za 2,3 miliona eura, pribavljajući korist drugome.

Portal Analitika