Politika

Rakočević: Neće nas obeshrabriti, podmlađujemo kadar

Demokratsku partiju socijalista neće obeshrabriti neobjektivno i neselektivno pisanje medija u namjeri da inovinara svoje kedrovske liste, saopštio je danas poslanik te stranke Nikola Rakočević.
Rakočević: Neće nas obeshrabriti, podmlađujemo kadar
Info biroIzvor

On je reagovao na prilog  Tv Vijesti o novom generacijskom talasu u Demokratskoj partiji socijalista.

“Valjda sa željom da diskredituju te mlade ljude koji su tek na početku svoje karijere, ne bi li na koncu omalovažili njihov uticaj na određene procese za koje imaju nadležnosti u okviru sistema, a delegirani od Demokratske partije socijalista”, istakao je on.

Prema njegovim riječima neće Demokratsku partiju socijalista obeshrabriti takvi pokušaji u namjeri i da dalje inovira svoje kadrovske liste, da podmlađuje svoj partijski sastav, a to će potvrditi i pobjednička odbornička lista za lokalne izbore u Tuzima, gdje će pored mladog kadra, biti i iskusni i dokazani kadar Demokratske partije socijalista.

“Cilj DPS-a je jedan – da pored već dokazanih profesionalaca u svojim partijskim redovima, podmladi sastav i da pruži nova znanja, novu energiju za nesumnjivo novo vrijeme koje dolazi, a kao rezultat, da unaprijedimo naš društveni, politički i ekonomski sistem i naravno, da otklonimo određene nepravilnosti koje su se vremenom dogodile”, zaključio je Rakočević.

 

 

Portal Analitika