Abiznis

Adriatic properties: Redovno izmirujemo obaveze prema Vodovodu Budva

Kompanija Adriatic Propetries saopštila je da nijesu tačni navodi da su medju najvećim dužnicima Vodovoda Budva i dodala da redovno izmiruju svoje obaveze.
Adriatic properties: Redovno izmirujemo obaveze prema Vodovodu Budva
Portal AnalitikaIzvor

Medijska kuća “Vijesti” navodi da je kompanija Petrosa Statisa, Adriatic Properties, među najvećim dužnicima Vodovoda Budva, što se apsolutno ne slaže sa činjeničnim stanjem i realnom situacijom. Informacija da je dug koji navode pod sporom iznešena je tek na kraju teksta, dok je podnaslovu stavljena bez potpunog konteksta, navodi se u saopštenju.

U emisiji “Boje jutra” informacija da se radi o dugu pod sporom nije ni pomenuta. Potpunu inforomaciju i našu stranu priče koja je neophodna da bi javnost bila informisana tačno novinari Vijesti nisu tražili od kompanije Adriatic Properties.

Molimo medije koji cijene tačne informacije da ukoliko su u mogućnosti objave ono što je poptuna istina. Adriatic Properties izmiruje sve račune za vodu redovno i jedni smo od najurednijih platiša Vodovoda Budva.

Pomenuti dug je pod sporom na sudu i odnosi se na račun za jedan mjesec iz 2011. godine kada je fakturisano preko 80 hiljada eura, što je skoro ravno našoj godišnjoj potrošnji, a problem je proistekao zbog nepravilnosti vodovodomjera. Samo u 2018. godini Adriatic Properties je vodovodu platio račune vodu u iznosu od 93.000 eura i to uredno i bez zakašnjenja.

Naš advokatski tim je uvjeren da će spor iz 2011.godine dobiti jer navedeni dug nije stvaran, niti napravljen greškom Adriatic properties-a. Iz gore navedenog smatramo da su ove medijske optužbe neosnovane i nekorektno plasirane, navodi se u saopštenju.

Portal Analitika