Društvo

Knežević: Biće interesantno vidjeti porijeklo Žugićeve imovine

G. Žugić kaže da je sve bilo transparentno. Jeste za njega, unaprijed odabrane kupce i njihovog šefa. Mimo njih niko nije mogao ni da učestvuje na tenderu. Žugića sada obuzima indignacija, a tada ga je stimulisala jaka motivacija da me moli da im pomognem da eliminišu Autosaobraćaj kao konkurenta - kazao je Duško Knežević, predsjednik Atlas Grupe, reagujući na jučerašnju izjavu guvernera Radoja Žugića.
Portal AnalitikaIzvor

Predsjednik Atlas Grupe, Duško Knežević, reaguje povodom tvrdnji Radoja Žugića da sa “indignacijom odbacuje” da je na njegov zahtjev Duško Knežević omogućio braći Ban i Željku Mihailoviću da kupe Pomorski saobraćaj

''Pošto moj bivši doktorant ima amneziju kada su te stvari u pitanju, da mu vratim sjećanje – dan pred zatvaranje tendera me je pozvao telefonom i saopštio mi da bi značilo kada bi banka povukla garanciju firmi Autosaobraćaj. Kazao mi je da on lično zainteresovan da Pomorski saobraćaj bude prodat braći Ban i Mihailoviću'', kazao je Knežević.

Kako dalje navodi on i Žugić se poznaju više od 20 godina. 

''Mislim da mu nije krivi dio, ni njemu ni njegovoj familiji, od Atlas Grupe. Biće interesantno kada se ispitaju odnosi Radoja Žugića sa bankama dok je bio direktor Fonda PIO i plasman novca iz Fonda PIO u poslovne banke, razni drugi aranžmani, porijeklo njegove imovine i njegove veze sa firmom Stadion.
Ja se dobro sjećam još nekih sličnih operacija guvernera Žugića. Rado ću ga ubuduće podsjetiti na njih, pošto je mnogo toga u čemu je on učestvovao “transparentno i zakonito” kao prodaja Pomorskog saobraćaja", zaključuje Knežević.

Portal Analitika