Košarka

Dejvis bira između četiri kluba, Lejkersi najuporniji

Mediji u Amrici prenose da je centar Nju Orleansa Entoni Dejvis blizu odluke u koji klub će preći, a za tako nešto ima još svega 72 sata.
Foto: Sam Forencich/NBAE via Getty Images
Foto: Sam Forencich/NBAE via Getty Images
Portal AnalitikaIzvor

On i dalje insistira na trejdu, a kako stvari stoje čini se da je najbliži dresu LA Lejkersa.

Lejkersi su najuporniji, predsjednik "jezeraša" Medžik Džonson i generalni menadžer Pelikansa Del Demps imali su iscrpne razgovore tokom dana, ali ne zna se dokle se stiglo.

Lejkersi su prema izvorima ESPN-a, ponudili dvije – Ronda i Koldvel-Poupa i pik prve runde drafta, ali su u Nju Orleansu to odbili.

Poznato je da su i Njujork Niksi u igri, ali praktično oni nemaju šta da ponude Dejvisu koji je podvukao i imena Milvokija i LA Klipersa kao klubova za koje bi eventualno pristao da potpiše u slučaju dobre ponude.

Na listi nema Boston Seltiksa koji nisu u poziciji da trguju prije prvog dana jula zbog toga što je Kajri Irving i dalje na platnom spisku.

Dejvis je inače prošle nedjelje zatražio da bude prodat, ali ne može da postane takozvani slobodni agent prije jula 2020. On je informisao čelnike Pelikasan sa ne planira da potpiše maksimalan petogpodišnji ugovor vrijedan 239 miliona dolara.

Portal Analitika