Ostalo

Boris Vujošević do balkanske norme u dvorani sa novim državnim rekordom na 400 metara

Kao što se i očekivalo, atletičar bjelopoljskog Jedinstva Boris Vujošević je u Beogradu, na danas održanom prvenstvu Srbije u dvorani za seniore u trci na 400m. ostvario rezultat 51,23 sekunde, što je za juniore u dvorani  novi crnogorski rekord.
Boris Vujošević do balkanske norme  u dvorani sa novim državnim rekordom na 400 metara
ASCGIzvor

Ovim rezultatom Vujošević se pridružio klupskim  drugovima Edinu Eroviću i Ristu Drobnjaku za učešće na Prvenstvo balkana u dvorani koje će se održati 10.februara u Turskoj-Instanbulu. Izvjesno je očekivati da će i na tom takmičenju biti ugrožen ovaj rekord  u direktnom duelu od strane Borisa Vujoševića i Edina Erovića koji je bio dosadašnji rekorder u ovoj disciplini.

-Ovo je veliki uspjeh bjelopoljskog sporta ako se uzme u obzir da će na ovom takmičenju gdje učestvuje 19 država, Crnu  Goru predstavljati bjelopoljski takmičari koji  su  ostvarili norme ABAF-a,Risto Drobnjak (bacanje kugle),Edin Erović i Boris Vujošević u trci na 400metara atletičari A.K."Jedinstva"-istakao je trener ovih atletičara  i selektor atletske reprezentacije Crne Gore Osman Erović.

Portal Analitika