Crna hronika

Knežević: Stijepović plaća umjesto Đukanovića

Povodom odluke Specijalnog državnog tužioca da proširi optužnicu protiv Slavoljuba Stijepovića i osumnjiči ga za pranje novca, reagovao je predsjednik Atlas Grupe Duško Knežević.
Knežević: Stijepović plaća umjesto Đukanovića
Portal AnalitikaIzvor

Knežević smatra da je Stijepović zapravo preuzeo novac po nalogu lidera DPS-a Mila Đukanovića.

“Stijepović je bio samo kurir i preuzeo je novac za DPS po nalogu Đukanovića, a na osnovu našeg prethodnog dogovora. Kao i mnogo puta do tada, jer sam sve dogovarao sa Đukanovićem. Umjesto toga, Đukanović jednog od svojih najlojalnijih vojnika žrtvuje''- naveo je Knežević u saopštenju.

Kako dodaje, svaljivanje krivice na Stijepovića je bacanje prašine u oči.

''To što sam mu poslao preko Stijepovića 2016. je mrvica u odnosu na sume koje sam mu prije toga davao. Pošto ovaj Specijalni tužilac ne smije da istraži Đukanovićevu ulogu i otkrije cijeloj Crnoj Gori njegovo pravo lice onda ću to nastaviti da radim ja. Neće se moći, kao do sada, izvlačiti žrtvovanjem svojih saradnika, što već godinama radi. Migo Stijepović je samo jedan u nizu koji plaća umjesto Đukanovića''- poručio je Knežević.

Kako dodaje Knežević, Đukanović dobro zna o kojim je sumama riječ.

''Pošto se usuđuje da kaže da nije onoliko koliko ja kažem. Riječ je o toliko novca ukupno da je u Crnoj Gori moglo biti otvoreno još na stotine radnih mjesta da sam taj kapital uložio u privredu, umjesto što je završio za Đukanovića''-zaključio je Knežević u saopštenju.

Portal Analitika