Crna hronika

Uhapšen Cetinjanin, otkriven štek stan, zaplijenjen auto, novac, droga...

Policija je danas uhapsila bezbjednosno interesantno lice P.L. (35) iz Cetinja i otkrila tzv. štek stan u Podgorici koji je on koristio. Policija je pronašla i oduzela drogu, oružje, novac, sredstva komunikacije i druge predmete.
 Uhapšen Cetinjanin, otkriven štek stan, zaplijenjen auto, novac, droga...
Portal AnalitikaIzvor

Osumnjičeni je lišen slobode zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga i krivično djelo nedozvoljno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Policija je saopštila da je pronašla praškasti materijal bijele boje za koju se sumnja da je opojna droga kokain težine oko 3,8 grama, 3.899 komada sintetičke droge tzv. ekseri,pištolj marke „Valter” kalibra 7.65mm sa okvirom i sedam metaka u ilegalnom posjedu, novac u iznosu od 10.900 eura, pmv marke „Renault Clio”, dvije vage za precizno mjerenje,aparat – presa za vakumiranje, periku, fantomku, zaštitni prsluk – pancir, USB memoriju,četiri mobilna telefona, od kojih su dva najvjerovatnije za enkriptovanu komunikaciju,više inostranih i domaćih SIM kartica,lap top, diktafon, bilješke koje ukazuju na novčana dugovanja i potraživanja, odnosno koje indiciraju da je osumnjičeni vršio i krivično djelo zelenaštvo kao i bilješke koje ukazuju na kretanje i aktivnosti članova organizovanih kriminlanih grupa.

 

 

 

 

 

 

Portal Analitika