Abiznis

Udruženje preduzetnica Crne Gore i Poduzetnice IN potpisale memorandum o saradnji

,,Udruženje preduzetnica Crne Gore“, prva nacionalna poslodavačka organizacija, koja okuplja preduzetnice iz naše zemlje, u četvrtak je u Sarajevu, na Ilidži, u prostorijama udruženja ,,Poduzetnice IN“, potpisalo Memorandum o razumijevanju i saradnji sa udruženjem za demokratiju, poduzetništvo i kulturu ,,Poduzetnice IN“ iz Bosne i Hercegovine.
Udruženje preduzetnica Crne Gore i Poduzetnice IN potpisale memorandum o saradnji
Portal AnalitikaIzvor

Sporazum su potpisale predsjednice tih nevladinih organizacija Edita Dautović i Lejla Tufo Dedić.

Predsjednica NVO ,,Udruženje preduzetnica Crne Gore “ Edita Dautović, istakla je da te dvije organizacije sarađuju skoro godinu dana, kao i preko međunarodne asocijacije ,,I Love Balkan“ gdje su aktivne jer su osinvačice te aktuelne balkanske mreže.

-Oba udruženja su potpisnice sporazuma o saradnji koji je verifikovan na Kopaoniku 25.januara i sa udruženjem poslovnih žena ,,Ilinka Ilić” iz Kraljeva. Sigurni smo da ćemo se uskoro družiti drugog marta u Podgorici na obilježavanju deset godina postojanja ,,Udruženja preduzetnica Crne Gore“. Od velikog značaja je jubilej i proslava jednog kontinuiteta koje nas je održao sve ove godine. Stavljanje potpisa na sporazum je samo formalnost, jer mi i bez ovoga suštinski odavno sarađujemo –rekla je Dautović.

Portal Analitika