Društvo

Najbolje iz Crne Gore” 9. i 10. februara u Delti

Šesto, zimsko, izdanje sajma “Najbolje iz Crne Gore“, biće održano 9. i 10. februara u Delta City.
Najbolje iz Crne Gore”  9. i 10. februara u Delti
Portal AnalitikaIzvor

Na tradicionalno poljoprivrednoj manifestaciji “Najbolje iz Crne Gore“ učestvovaće proizvođači: vina, maslina i maslinovog ulje, meda, pršuta, mlijeka i mliječni proizvodi, ljekovitog bilja, organskih proizvoda...

Sajam okuplja proizvođače iz svih krajeva Crne Gore na jednom mjestu i idealna je prilika da u međusobnoj komunikaciji ukažu na probleme sa kojima se susreću u proizvodnji i distribuciji svojih proizvoda.

''Stoga poziv svim poljoprivrednim proizvođačima u Crnoj Gori da obezbijede svoje mjesto na vrijeme, ostalo ih je još svega nekoliko'', navodi se u saopštenju.

Cilj ovog sajma je i da utičemo na svijest potrošača da kupuju što više domaće proizvode, te da naši prehrambeni proizvodi postanu nacionalni brendovi i kao takvi rado viđeni u svakoj potrošačkoj korpi.

Tokom dvodnevne manifestacije posjetioci će moći da da kupe direktno proizvode od naših proizvođača, te da se u neposrednom kontaktu upoznaju sa procesom proizvodnje.

''Da je projekat ”Najbolje iz Crne Gore” uspješna priča najbolje govori podatak da manifestaciju posjeti oko 20.000 posjetilaca'', ističe se u saopštenju

Više informacija o manifestaciji možete pronaći na našoj zvaničnoj fb stranici ” Najbolje iz Crne Gore”.

Portal Analitika