Ostalo

Filipu Radoviću plaketa za izuzetan doprinos afirmaciji crnogorskog sporta

Ministar sporta i mladih Nikola Janović primio je danas Filipa Radovića, jednog od najtrofejnijih crnogorskih paraolimpijaca koji je na posljednjoj juniorskoj listi najboljih stonotenisera svijeta zauzeo prvo mjesto i tim povodom mu uručio plaketu za izuzetan doprinos afirmaciji crnogorskog sporta.
Filipu Radoviću plaketa za izuzetan doprinos afirmaciji crnogorskog sporta
Portal AnalitikaIzvor

Janović je naveo da je ponosan na sjajne rezultate mladog stonotenisera i istakao da su naši paraolimpijci najbolji primjer svim mladim ljudima da se napornim i predanim radom i trudom mogu postići vrhunski sportski rezultati.

Radović se zahvalio na prijemu i kontinuiranoj podršci Ministarstva sporta koja je snažan motiv da nastavi da osvaja najsjajnija odličja na prestižnim međunarodnim takmičenjima.

janovic-radovic-2

Prijemu je prisustvovao  i predsjednik Paraolimpijskog komiteta Igor Tomić koji se zahvalio Vladi Crne Gore na konstantnoj brizi o sportistima paraolimpijcima i naveo da će Paraolimpijski komitet i ubuduće nastaviti sa predanim radom sa svojim sportistima u cilju najboljeg prezentovanja Crne Gore u svijetu.

Portal Analitika