Politika

DPS Budva: Demokrate se zaigrale

Na jednu u nizu notornih neistina bjegunca koji se potpisuje kao DK, a vezano za vlasništvo nad parcelom na Jadranskom sajmu, nepromišljeno je reagovala filijala promo partije u Budvi (Demokrate), tvrde u Demokratskoj partiji socijalista.
DPS Budva: Demokrate se zaigrale
Portal AnalitikaIzvor

Demokrate Budve su optužili ministra održivog razvoja i turizma Pavla Radulovića da je protivno propisima poništio rješenje glavnog gradskog arhitekte Budve, kako bi se realizovala investcija na Jadranskom sajmu, koja se, kako navode, dovodi u vezu sa Milom Đukanovićem i Branimirom Gvozdenovićem.

Iz DPS-a poručuju da bi, da su Demokrate samo malo sačekali sa saopštenjem, pročitali demante ove neistine koji su medijima dostavili pravi vlasnici nekretnine, pa bi shvatili koliko je besmisleno da se ovim povodom javljaju.

“Takođe, da su samo malo razmislili prije nego što su objavili ovaj bumerang, prisjetili bi se da upravo oni i njihovi najviši funkcioneri, još uvijek duguju javnosti istinu o tome da li su i koliko novca tražili svom dojučerašnjem aktivisti za nezakonito ucrtavanje. Da li zbog depresije usljed gubitka funkcije predsjednika Opštine, ili svjesni nezadovoljstva građana protraćenim polumandatom, budvanski demagozi ovih dana imaju neodoljivu potrebu za javnim nastupom, pa “šta košta da košta”, tvrde u DPS-u.

 

Portal Analitika