Društvo

Capital invest: Duško Knežević priznao da nije govorio istinu

Raduje nas činjenica da je Duško Knežević priznao da novac koji je poslužio u kratkom periodu kao garancija za kredit Capital investa, nije njegov kako je to plasirao juče u kvazi istrazivačkom tekstu u Vijestima, saopšteno je iz kompanije Capital invest.
Capital invest:  Duško Knežević priznao da nije govorio istinu
Portal AnalitikaIzvor

Takođe, u svom reagovanju je priznao da je njegova uloga bila samo tehnička i kratkoročna, iako je juče svoj značaj namjerno precijenio i doveo takozvane istraživače, a i javnost u zabludu.

"Današnji pokušaj Duška Kneževića da dovede u pitanje regularnost poslovne transakcije, podjednako je neuspješan kao onaj kad je juče podmetnuo lažnu tvrdnju da je svojim novcem obezbijedio kredit firmi Capital invest. Regularnost poslovanja ocjenjuju nadležne institucije, a ne lice koja plasiranjem neistina i manipulacija, pokušava sebe da spasi od krivičnog gonjenja", kaže se u saopštenju dostavljenom medijima.

Osporavanje nečijeg poslovnog kredibiliteta, što pokušava Knežević, ne ide mu na ruku, imajući u vidu činjenicu da su njegov kredibilitet i poslovna reputacija, odavno urušeni na svim meridijanima gdje je poslovao, od Rusije, preko Srbije i Crne Gore do Kipra.

"Žao nam je što Knežević, svoju bitku dokazivanja prijateljstva sa Milom Đukanovićem, vodi preko naše kompanije i to na način da se spušta na najniže grane poslovnog i ljudskog morala", navodi se u saopštenju Capital invest.

Portal Analitika