Društvo

Piperović: Zgranut sam, ako je Kneževiću svaka istina ovakva, svaka mu čast!

Advokat Zoran Piperović reagovao je nakon što je predsjednik Atlas grupe Duško Knežević večeras na televiziji A1 saopštio da mu je otkazao punomoćje još prije sedmicu, te da kada je gostovao u emisiji "Živa istina" nije bio njegov branilac. 
Piperović: Zgranut sam, ako je Kneževiću svaka istina ovakva, svaka mu čast!
Portal AnalitikaIzvor

"Zgranut sam neistinom koju je upravo izgovorio Knežević kako mi je otkazao punomoićje prije sedam dana. To je gnusna laž. Neka kaže da li je otakazao punomoćje meni prije sedam dana i kojim putem i da li ga je otkazao sudu i tužilastvu. Ni na jednom od ta tri mjesta prije sedam dana nije otkazao punomoćje.

Kopiju sa potpisom za otkaz punomoćja dostavio je danas tužilaštvu i to u poslijedpodnevnim satima i o tome me u poslijedpodnevnim satima obavijestila tužiteljka Lidija Vukčević, kaže Piperović. 

"Pitala me da li znam nešto o tome, rekavši mi da je potpis na otkazu u fotokopiji i da je o tome obavijestio neki kolega Đukanović iz Beograda koji je to uručio. Ja znam ko je nagovorio i zbog čega Kneževića da to uradi, i sad mi je drago što je poslušao taj savjet, a da li će njemu biti lakše i bolje zbog toga uvjeriće se i sam kad počne sudski postupak. Preporučujem mu da pogleda moju emisiju sa gospodinom Darkom Šukovićem, pa ako se poslije nje i zastidi ne mora da me obavještava da li se zastidio ili nije.

Ja uvijek priznajem svoju zabludui mislio sam da kao častan profersionalac i treba da se posvađam sa pola Crne Gore, ali da treba da časno branim svakoga pa i Kneževića", dodaje on. 

Ovakvim ponašanjem i izgovorenom neistinom lišio me svake obzirnosti prema njemu, kaže Piperović. 

"Ako mu je ovakva svaka istina svaka mu čast", poručuje on. 

 

Portal Analitika