Vaterpolo

"Ajkule" na megdan Italiji bez Ukropine

Selektor vaterpolo reprezentacije Crne Gore Vladimir Gojković saopštio je spisak igrača za meč četvrtog kola grupe C FINA/LEN Svjetske lige, u Evropa kup kvalifikacijama, protiv Italije, u Palermu, koji je na programu u utorak 29. januara.
"Ajkule" na megdan Italiji bez Ukropine
Portal AnalitikaIzvor

Prvi duel u Podgorici pripao je našoj selekciji nakon peteraca 11:8, u regularnom dijelu bilo je 8:8. 

Na spisku su: Dejan Lazović, Draško Brguljan, Dragan Drašković, Marko Petković, Đuro Radović, Vlado Popadić, Mlađan Janović, Bogdan Đurđić, Aleksandar Ivović, Vladan Spaić, Uroš Čučković, Nikola Murišić, Slaven Kandić i Jovan Sarić.

- Italija je izuzetno zahtjevan protivnik, vidjeli ste koliko smo se mučili u Podgorici, i na koliko težak način smo došli do pobjede. Tada im je falio jedan centar, a sada su u najjačem sastavu. Kako sada stvari stoje i mi ćemo biti kompletni. U ovom momentu to je najjači sastav, sem Ukropine koji tek sada počinje da igra. Znamo otprilike sve što nas očekuje u Palermu, koliko će biti teško. Bićemo dva dana tamo pred utakmicu, pokušaćemo da se dobro pripremimo, organizujemo i da izvučemo što bolji rezultat - kazao je selektor Gojković.

Pored Gojkovića u stručnom štabu reprezentacije su još pomoćni treneri Zoran Ivanovski i Miodrag Matković, doktor Predrag Dabović, fizioterapeut Dejan Mihajlović i video analiza Vasko Vučković.

Portal Analitika