Zabava

Razvode se Džordž i Amal Kluni?

Prema pisanju ameriških medija poznati holivudki par Džordž i Amal Kluni uskoro bi mogli staviti tačku na svoju četvorogodišnju ljubav.
Razvode se Džordž i Amal Kluni?
Portal AnalitikaIzvor

Prema saznanjima do kojih je došao poznati američki portal Radar Online, Amal je nakon žustre svađe sa suprugom otputovala na Sardiniju, a na put je povela i njihove blizance Aleksandera i Elu.

Ovo je jako naljutilo Džordža koji nije prestajao da joj šalje SMS poruke Amal tražeći od nje da mu dopusti da vidi svoju djecu.

Isti medij navodi da je Amal suprugu odgovorila na poruku saopštivši mu da ukoliko bude želio da vidi njihovu djecu moraće da spava u gostinskoj sobi na imanju na Sardiniji i da mu neće dozvoliti da joj se približi.

Ova vijest iznenadila je mnoge budući da su se Džordž i Amal do prije nekoliko dana pojavili zajedno na svečanosti koje su upriličile Ujedinjene Nacije.

Amal, koja već nekoliko godina radi kao ambasador UN na brojnim humanitarnim projektima, izjavila je nedavno da je godinama unazad maštala o savršenom muškarcu kakav je njen suprug.

“Pet godina kasnije, ništa se nije promijenilo. On je osoba kojoj se u potpunosti divim i zbog čijeg osmjeha se uvijek “rastopim”,  izjavila je svojevremeno Amal.

Portal Analitika