Crna hronika

Laličić negira da je opljačkao i spalio imovinu Šekija Radončića

Nakon što je Portal Analitika sinoć objavio da je crnogorska policija rasvijetlila krađu i paljevinu imovine novinara i publiciste Šekija Radončića u Gusinju, i otkrila počinica tog krivičnog djela, reagovao je Rusmin Laličić, protiv kog je podnešena krivična prijava. 
Laličić negira da je opljačkao i spalio imovinu Šekija Radončića
Portal AnalitikaIzvor

- Na Vašem cijenjenom portalu objavljen je tekst  „Predsjednik Partije za Gusinje pao na poligrafu“, u kojem se navodi da je policija otkrila ko je opljačkao i spalio imovinu Šekija Radončića, a u kojem se ja, dr Rusmin Laličić, konotiram kao osoba koja je to uradila.

Ovim putem odbacujem sve te gnusne laži. Takođe, sa žaljenjem Vas informišem da ću zbog zaštite svog ugleda i duševnih šteta koje trpim, šikaniranja ali i finansijskih posljedica po moje poslove u stomatološkoj praksi, ugostiteljstvu i javnom političkom djelovanju, gdje sam bio na čelu Odbora za povraćaj statusa opštine Gusinju, a sada predsjednik Partije za Gusinje, potražiti zaštitu u redovnom sudskom procesu za nanijetu klevetu.

S obzirom na to da znam ko stoji iza ovoga, na kraju ću, kada se sve završi u institucijama pravne države Crne Gore, podnijeti krivičnu prijavu zbog krivičnog djela „lažno prijavljivanje“.

Zabrinjava i djeluje kao tendenciozna akcija objava gorenavedenog teksta na Vašem portalu 20.1.2019. u 23:15 min, a da je sjutradan (danas) u 12 sati zakazano moje saslušanje u svojstvu svjedoka, kod javnog tužioca u Plavu – navodi se u reagovanju Laličić, koji je uz saopštenje dostavio i fotografiju poziva za svjedočenje.

2101lalicicpoziv
Portal Analitika