Fudbal

Đalović produžio saradnju sa Rudarom

Radomir Đalović produžio je danas saradnju sa Rudarom do kraja sezone.
Đalović produžio saradnju sa Rudarom
fkrudarpljevlja.comIzvor

„Oni su rekli svoje, ja sam rekao dobro – i to je to. Imam veliku želju još da igram, jer se izuzetno dobro osjećam na terenu i mislim da mogu da pomognem u borbi za opstanak. Istina je da sam prvi put, kada je u pitanju naš fudbal, u takvoj situaciji, ali osjećam veliku obavezu prema Rudaru, zbog više stvari. Kada sam prvi put došao niko me u crnogorskom fudbalu nije ispoštovao kao Duško Šarić koji je tada bio uz klub. Niko me nije tako dočekao kao navijači Rudara i niko nije imao više strpljenja da me sačeka da se oporavim od povrede. Znam da navijači brinu, ali uz nas sa strane, i ove divne momke iz Pljevalja, i publiku za koju znam da će nam pomoći kada je najteže, izborićemo se iz ove teške situacije“, poručio je Đalović.

On je do sada odigrao 42 utakmice u dresu Rudara i postigao 7 golova.

Novi igrač Rudara je 20-godišnji Danilo Marković, koji igra na poziciju veznog igrača, a dolazi kao pozajmljeni igrač podgoričke Budućnosti. On će takođe nositi dres Rudara do kraja sezone.

Marković  je u prvom dijelu sezone branio boje FK Iskre iz Danilovgrada i prošao je sve mlađe selekcije reprezentacije Crne Gore.

Portal Analitika