CEDIS

Sjutra isključenja struje u više opština

Dijelovi više opština biće sjutra nekoliko sati bez struje zbog radova na mreži i ugradnje brojila, saopšteno je iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema.
Sjutra isključenja struje u više opština
MinaIzvor

Objekti u kojima budu ugrađivana nova brojila, bez struje će biti od osam do 18 sati.

U Podgorici od osam do 15 sati bez struje će biti zgrade preko puta Vlade u Karađorđevoj ulici, dio Njegoševe i dio Vučedolske ulice a od osam i 30 do 14 sati ulica Mila Peruničića, ulica Peka Pavlovića, dio ulice Nikole Đurkovića, dio ulice Jovana Ćetkovića, naselje oko servisa Rašović i dio Gornjih Vranića (prema česmi).

Od devet do 12 sati u Danilovgradu struje neće imati Voštar, dio Sladojevog Kopita i preduzeća Đurović i Stefani.

U Nikšiću od devet do 12 sati bez struje ostaće dio ulice Vuka Mićunovića, dio ulice Stojana Kovačevića, dio Mušovine, Željeznička kolonija, od 12 do 14 sati dalekovod „Vrtac“ (na početku i na kraju radova kratkotrajno) i Broćanac.

Od 16 do 17 bez struje će biti ulica Ivana Milutinovića, zgrada EPCG, Ul. Peta Proleterska,"Jovana Cvijića, dio Vuka Karadžića, Ul. Manastirska, dio. Ul. Njegoševe, dio Trga Slobode, Novice Cerovića.

U Herceg Novom od osam do 15 sati naselja Kamneo, Mokrine, Kruševice i Vrbanj beće bez struje, a od 12 do 16 sati naselja Žager, Todorovići, Kovačina i Dubravica.

U Kotoru od devet do 14 sati Škalajri - dio potrošača oko upravne zgrade Vodovoda a u Baru od devet 15 sati potrošači od stare raskrsnice prema Bonesi.

Od osam do 14 sati u Ulcinju struje nenje imati sela Ćurke, Zoganje i Kruče a od osam do 14 i 30 selo Salč dok će u Andrijevici bez struje od deset sati i 30 minuta do 14 sati i 30 minuta bez struje biće Slatina, Zabrđe, Trešnjevo, dio Seoca i izbjegličko naselje.

U Beranama od deset do 14 sati bez struje će ostati trafo-reon PAKO (Fabrika papira), a od 11 do 13 sati bez struje biće Svetosavska, Mojsija Zečevića, 13. jula, tržni centar (buvljak), zgrade Tehnostar i Očna klinika „Lutovac“.

U Bijelom Polju bez struje od devet do 15 sati bez struje biće Mioče i Milovo au Kolašinu od devet do 15 sati Bijeli Potok.

U Plavu od devet do 14 sati i 30 minuta ostaće selo Prnjavor, a u Pljevljima a od deset do 12 sati bez struje će ostati ulica 1. decembra, Avalska, Tršova (dio), Pavla Bulatovića (dio), Gimnazija ,,Tanasije Pejatović“.

U Danilovgradu brojila će dobiti Begovine a u Ulcinju Madžo II i Štoj.

Portal Analitika