Crna hronika

Zapaljen kamion

U noći između petka i subote u Andrijevici je podmetnut požar u kabini kamiona marke „skanija”, čiji je vlasnik Dragan Lončarević
Foto: Dan
Foto: Dan
Dan Izvor

Prilikom požara došlo je do oštećenja unutrašnjeg dijela kamiona, koji je bio parkiran nedaleko od centra grada. Lončarević je kazao da je juče ujutro dolazeći do kamiona naišao na zapaljenu kabinu.

– Došao sam do kamiona nailazeći na pravi prizor. Vidio sam da je neko podmetnuo požar i da je unutrašnji dio kabine dobrim dijelom izgorio. Radi se o značajnoj šteti – naglasio je Lončarević.

Podsjetio je da je prije nekoliko mjeseci u Beranama zapaljen njegov putnički automobil, ističući da je potpuno siguran da neko smišljeno podmeće požare kako bi mu nanio štetu.

– Prije par mjeseci u Beranama je zapaljen moj putnički automobil, i to ispred servisa gdje se nalazio na popravci. Na vozilu je tada pričinjena totalna šteta. Sad je uslijedilo paljenje mog kamiona, što ukazuje da to neko ciljano radi iz njemu znanih razloga – kazao je Lončarević.

On je pozvao policiju da riješi ovaj slučaj na odgovarajući način, s obzirom na to da je, kako je naveo, ukazao ko bi mogao da bude vinovnik pomenutih krivičnih djela.

– Sumnjam da su određena lica podmetnula požare. To sam predočio i policiji, ali još uvijek niko nije procesuiran. Opravdano sumnjam da ovdje neko nekoga štiti. Zato ponovo pozivam nadležne organe da rade svoj posao i da zaštite moju imovinu od daljeg nasrtaja određenih lica – poručio je Lončarević.

Portal Analitika