Košarka

Puna dvorana ogroman vjetar u leđa

Budućnost Voli sjutra od 19 sati u dupke punoj "Morači" dočekuje Real Madrid, u meču 19. kola Evrolige. Trener ekipe iz Njegoševog parka, Jasmin Repeša, kazao je pred utakmicu da je iluzorno govoriti o tome ko je favorit u pomenutom meču.
Puna dvorana ogroman vjetar u leđa
A.P.
A.P.Autor
Portal AnalitikaIzvor

- Real je aktuelni šampion Evrope. Iluzorno je govoriti o tome ko je favorit u meču koji slijedi. Real je ekipa koja slovi za jednog od glavnih favorita za osvajanje titule i ove sezone. Pokriveni su na svim pozicijama, igraju odlično u oba pravca, brzi su, jaki su u tranziciji, pozicionoj igri, pod košem. Zato su i prvaci Evrope. Očekujem istinski spektakl. Čuo sam da ulaznica više nema u prodaji i da će dvorana biti ispunjena do posljednjeg mjesta. Imaćemo ogroman vjetar u leđa - kazao je Repeša.

Prvotimac "plavih", Nemanja Gordić, istakao je da su pred domaćom publikom padali velikani, poput CSKA, Barselone, Baskonije i dodao da obećava borbu do kraja.

- Real je veliki favorit. Nije čak ni kulturno prijetiti šampionu Evrope. Međutim, u Podgorici su pred našim navijačima padali Baskonija, CSKA, Barselona. Ekipe koje po kvalitetu nijesu slabije od Reala. Ulogu favorita prepuštamo Realu, pobjedu ne možemo da obećamo, ali uz ogromnu podršku sa tribina, obećavamo borbu do posljednjeg atoma snage, do posljednjeg daha. U svakom slučaju, svi se radujemo spektaklu koji slijedi, okršaju sa Realom, utakmici u kojoj jednostavno nemamo što da izgubimo - poentirao je Gordić.

Portal Analitika