Turizam

Ski centar Lokve bilježi rekordnu posjećenost (VIDEO)

Ski centar Lokve je počeo sa radom prije par dana i već prvog dana, na zadovoljstvo svih, bilježimo rekordnu posjećenost, bilo je preko 2.000 posjetilaca,  kaže vlasnik Ski centra Lokve Dejan Guberinić.
Ski centar Lokve bilježi rekordnu posjećenost (VIDEO)
InfobiroIzvor

Ski centar Lokve raspolaže sa žičarom, ski liftom i bebi liftom. Što se tiče cijena ski pasa, iste su kao i prošle godine. Dnevni ski pas za odrasle je 10 eura, za djecu 7 i za najmlađe 5 eura.

ski-centar-lokve

„Ukupna dužina staza je otprilike oko 5 kilometara i ima različitih kategorija, signalizacijom smo ih označili, od crnih koje su za neke najbolje skijaše do onih blagih koje su za početnike. Ovih dana, osim građana iz Berana, na skijalištu su prisutni i posjetioci iz regiona, iz Beograda, Novog Sada, Skoplja. Na našu sreću, ovih dana je bilo dosta padavina. Visina sniježnog pokrivača je oko 60cm što je idealno za bavljenje ovim sportom. Staze su sve sređene, snijega će biti, nadam se da će potrajati. Očekujem da ova sezona potraje malo duže" , rekao je on.

ski-centar-lokve3

Darko Stojanović, savjetnik predsjednika Opštine Berane, je kazao da je otvaranje skijališta prvi korak da se tokom cijele godine ovdje odvijaju razne turističke aktivnosti.

"Iz ugla lokalne samouprave opštine Berane ali i iz ugla svih građana Berana, kao i građana lokalnih opština, mislim da je izuzetno značajno što je skijalište Lokve i ove godine počelo da radi, zajedno sa još nekim sadržajima koji su otvoreni u blizini“, rekao je on.

 

 

 

 

 

Portal Analitika