Fudbal

Nenad Vukčević preuzeo Rudar

Nenad Vukčević do kraja prvenstva biće šef stručnog štaba Rudara, kazao je za PVportal predsjednik ovog kluba Muhamed Gerina. On je kazao da Rudar nije krio da je već ranije razgovarao sa mladim stručnjakom, ali isto tako da je Rudar izašao u susret svim željama bivšeg kormilara Budućnosti i Koma. Ono po čemu je poznat 44-godišnji stručnjak je afirmacija mladih igrača, a to je u ovom trenutku Pljevljacima i najpotrebnije.
Nenad Vukčević preuzeo Rudar
Portal AnalitikaIzvor

–Razgovarali smo i vrlo brzo smo se dogovorili. Nenad Vukčević je mlad stručnjak, koji dosta zna o fudbalu, iza koga stoji zavidna igračka karijera i koji je tražio samo jedno, a to je potpuna samostalnost u radu. Takođe njegovo trenersko iskustvo i veliki rad dali su rezultat, jer je poznat po afirmaciji maldih igrača koji danas grade zavidne karijere. Sa naše strane ima potpuno odrješene ruke u svom radu, upoznat je sa trenutnom situacijom u klubu a na nama je da mu, u okviru sadašnjih mogućnosti, stvorimo što bolje uslove rada i dovedemo pojačanja po želji trenera, kazao je predsjednik Rudara.

Gerina je naglasio da je nakon dogovora sa Vukčevićem obavio razgovor sa predsjednikom opštine Pljevlja Mirkom Đačićem koji je obećao značajnu pomoć ovom klubu.

–Naišli smo na veliko razumjevanje prvog čovjeka grada, koji nije ni jednog trenutka nije doveo u pizanje pomoć Rudaru. Pokazao je veliko razumjevanje, ali i pomoć pri pronalasku generalnog sponzora kluba, i mi smo mu na tome zahvalni, istakao je Gerina.

Portal Analitika