Zabava

Pjevačica se preselila kod majke, a sad je otkriveno gdje će živjeti vaterpolista

Ana Kokić vratila se u porodičnu kuću na Banovom brdu, gdje će nastaviti život s ćerkama, majkom i sestrom nakon razvoda od Nikole Rađena.
Pjevačica se preselila kod majke, a sad je otkriveno gdje će živjeti vaterpolista
Kurir.rsIzvor

Pošto Ana i Nikola nemaju zajedničku imovinu, brakorazvodna parnica će biti olakšana jer nemaju šta da dijele. Stan koji Rađen posjeduje na Voždovcu ostaje njemu i on će tu stanovati kada se sledeće godine vrati iz Moskve gdje igra.

– Rađen i Ana ne funkcionišu duže od šest mjeseci, ali su tek u decembru odlučili da se razvedu. Kada je Nikola od matičara zatražio vjenčani list i kontaktirao sa advokatom da pripremi papire, Ana se vratila kod majke, gdje je inače odlazila kad god je bila u svađi sa mužem. Kokićeva je zbog poslovnih obaveza često odsutna od kuće i biće joj lakše zbog djece, jer su, kao i do sada, mama i sestra bile prve koje su joj pomagale. Nikola se složio sa njenom odlukom i on smatra da je najbolje da ona bude sa svojom porodicom, pa će tako i njegova djeca biti dobro zbrinuta dok on boravi u Rusiji – otkriva izvor za “Kurir”.

Podsjetimo, Ana i Nikola potpisali su sporazumni zahtjev za razvod braka na Božić, a potom djeci saopštili njihovu odluku. On je otputovao za Moskvu.

Portal Analitika