Podgorica

Socijaldemokratama ništa nije poklonjeno

Ne mislim da je Socijaldemokratama (SD) bilo šta poklonjeno, pa ni funkcija predsjednika Skupštine Glavnog grada, saopštio je prvi čovjek gradskog parlamenta Đorđe Suhih.
Socijaldemokratama ništa nije poklonjeno
Portal AnalitikaIzvor

"Osjećam se ponosno što obavljam funkciju predsjednika Skupštine grada u kojem živim, glavnog grada Crne Gore. Za tu funkciju me, čvrsto vjerujem, preporučio moj dosadašnji rad i ugled u gradu jer, podsjetiću vas, ovu funkciju ne obavljam od posljednjih izbora, već u više mandata koji su iza nas", rekao je Suhih za Dan.

Najbolji pokazatelj toga je, smatra on, činjenica da su, prilikom glasanja, pored kolega iz vladajuće koalicije, za njega glasala i dva odbornika opozicije.

"To mi govori da su i oni, bez obzira na naše razlike u stavovima, prepoznali moje ljudske i profesionalne kvalitete i na osnovu toga mi dali podršku, i to mi još više služi za ponos. Sve funkcije koje smo kao partija dobili su zaslužene zahvaljujući dobrom izbornom rezultatu ostvarenom u maju, kao i činjenici da su naši kadrovi i u prošlom mandatu postizali zavidne rezultate u oblastima kojima su rukovodili. Na kraju, ništa neobično se nije dogodilo nakon izbora u Podgorici, nastavljena je dosadašnja uspješna saradnja i na osnovu do sad ostvarenih rezultata mogu konstatovati da ona ide u korist građanima Glavnog grada", ocjenjuje Suhih.

Portal Analitika