Košarka

Volio bih da nađem igrača koji će biti nadogradnja našem rosteru

Košarkaši Budućnosti prekinuli su seriju poraza i u posljednjem meču 14. kola ABA lige pobijedili su Igokeu ubjedljivo sa 96:70.
Volio bih da nađem igrača koji će biti nadogradnja našem rosteru
Portal AnalitikaIzvor

“Zadovoljan sam prikazanom igrom, posebno u drugom dijelu meča. U prvom smo mnogo griješili kada smo se vraćali u odbranu, nijesmo na vrijeme postavljali defanzivnu postavku. Komunikacija je bila loša, a napadački dobra ekipa kakva je Igokea je to znala da kazni. Drugo poluvrijeme je ono čemu težimo i što želimo da igramo u nastavku sezone od prvog do posljednjeg minuta. Primili smo samo 24 poena, lako dolazili do povoljnih pozicija u napadu, a sve vrijeme smo djelovali kao tim koji vjeruje u sebe i zna što hoće”, rekao je trener Budućnost Volija, Jasmin Repeša.

Na pitanje kakva je situacija sa Kotijem Klarom, odnosno da li se razmišlja o raskidu saradnje sa Amerikancem koji je ljetos stigao iz VTB lige i da li se traži zamjena za Alena Omića koji je otišao u Armani, Repeša je rekao:

“Uvijek kada dolazim u novi klub pokušavam da gledam dugoročno, da vidim može li se pronaći neki igrač koji bi pomogao na duže staze. Može se naći neko privremeno rješenje, ono što kažu, drži vodu dok majstori odu, tako da bih volio da nađem profil igrača i čovjeka koji će biti nadogradnja našem rosteru. Nije lako tokom sezone naći adekvatno pojačanje, sigurno nećemo dovesti nekoga umjesto Omića, samo da bi ga doveli. Čekaćemo i vidjeti kakva je situacija na tržištu. Koti Klark nije povrijeđen, želio sam da ga malo odmorim od napora koje je imao tokom sezone”, poentirao je Repeša.

 

Portal Analitika