Košarka

Mornar ulaže žalbu zbog dešavanja u završnici meča sa Partizanom

Trener Mornara Mihailo Pavićević djelovao je mirno i staloženo na pres konferenciji. Čestitao je Partizanu na pobjedi, naglasio da mu je žao što njegova ekipa nije stigla do trijumfa, a mogla je.
Mornar ulaže žalbu zbog dešavanja u završnici meča sa Partizanom
Agencije/Sportski portaliIzvor

„Želim prvo svima da poželim sve najbolje u godini koja je počela. Malo je nedostajalo da stignemo do pobjede. Dobro smo se pripremili za meč sa Partizanom. Imali smo meč u rukama. Nikada ne komentarišem suđenje, pa neću ni sada. Imali smo sedam razlike i loptu u rukama. Mogli smo mirno da privedemo utakmicu kraju, nijesmo smjeli da dozvolimo završnicu koju ste svi vidjeli“, rekao je Pavićević i nastavio:

„Imali smo vođstvo, suđen je prekršaj, nismo zagradili Lendejla i to je to. Učinak dobija na težini ako se naglasi da u timu nije bilo Nemanje Vranješa. Žao mi je momaka jer su dali sve od sebe, jer su igrali jako dobro, jer su bili jako blizu pobjede."

Narednu utakmicu Mornar igra 13. januara protiv Zadra u Baru, a po zvršetku pres konferencije, novinarima se obratio PR Mornara iz Bara koji je naglasio da će Mornar uložiti zvaničnu žalbu za dešavanja u završnici meča, prenio je Sportklub.

Portal Analitika