More

Lepa Brena: Privilegovani ste što imate ovakvu obalu, ugostiteljsku ponudu, restorane

Tivat se zaista razvio, naročito turistički i svake godine napreduje u tom smislu i mislim da ste privilegovani što imate ovakvu obalu, ovakve ljude, ugostiteljsku ponudu, restorane. I naravno, ovakvu publiku, koja je iz čitavog svijeta“, saopštila je novinarima pjevačka zvijezda ex-yu prostora Lepa Brena nakon prijema u kabinetu predsjednika Opštine dr Siniše Kusovca.
Lepa Brena: Privilegovani ste što imate ovakvu obalu, ugostiteljsku ponudu, restorane
Portal AnalitikaIzvor

Kusovac, potpredsjednik Dejan Maslovar i direktorica TO Tivat Gabrijela Glavočić sa saradnicima razgovarali su pjevačkom divom o večerašnjem koncertu u Tivtu.

„Vi ste simbol čitavih generacija, istovremeno i veoma svestrana ličnost, i pjevačka zvijezda i poslovna ali i porodična žena i trajete više od 30 godina“, saopštio je tokom razgovora predsjednik Opštine.

img-8006

„Drago mi je što ste mi to rekli zato što u svemu ne stižem da nekako sublimiram sve, jer razmišljam samo o onome što predstoji. Večerašnji koncert će donijeti puno radosti, ljubavi i energije, što je inače uvijek bila nekako moja misija, da spajam ljude dobre volje i dobri naravi što bi trebalo da je u suštini svakog čovjeka“, navela je Brena.

Na koncertu u Tivtu očekuje se više desetina hiljada posjetilaca.

Tivat i njegovi gosti u 2019. godinu su ušli uz pjesme regionalno popularnog pjevača Željka Joksimovića.

Portal Analitika