Društvo

Riblja čorba i Light under the black mountain uveli Novljane u 2019.

Novljane i njihove goste u Novu 2019. uveli su hitovi beogradske rok grupe Riblja čorba i njihovog frontmena Bore Đorđevića, a kao predgrupa nastupili su Light under the black mountain.
Riblja čorba i Light under the black mountain uveli Novljane u 2019.
Portal AnalitikaIzvor

Frontmen grupe Riblja Čorba je kazao da je lijepo gostovati u gradu u kom su rođeni Dragoljub Đuričić i Rambo Amadeus.

"Dolazio sam sam više puta i u Igalo i u Herceg Novi. Dolazio sam i sa bendom, negdje u ranoj fazi ja se sjećam neke svirke. I na Kanli kuli, to je idealno mjesto za svirku.

Sav se tresem od treme i od odgovornosti pred ovaj nastup i uvijek sam prilično nervozan prije nego što izađem na binu. Duva bura i uopšte nije zgodno, ali neće nam smetati", kazao je Đorđević.

Novu godinu sa bine je Novljanima čestitala košarkašica Dragana Živković.

0101ribljacorbanovi2

Direktor TO Herceg Novi Pavle Obradović je zadovoljan posjećenošću:

"Imamo Novu godinu na novom mjestu ispred hotela Igalo. Izrazio bih zadovoljstvo za jučerašnju noć i veoma dobar koncert Jelene Rozge i Ljube Stankovića prije nje. Koncert je bio veoma dobro posjećen. Večeras u Novu godinu ulazimo uz Riblju čorbu i očekujemo veliku feštu.

Prvog januara nastupa Sergej Ćetković.Zadovoljni smo kako sve funkcioniše. Ovo je, ja se nadam, jedna nova pozornica Herceg Novog.  Hoteli iz Igala su popunjeni, apartmani takođe, ima gostiju što je najbitnije", kazao je on.

Portal Analitika