Turizam

DJ- evi prvi put u Budvi na novogodišnjoj noći (VIDEO)

U trećoj prazničnoj noći u Budvi čula se elektronska muzika, a nastupali su svjetska poznata DJ imena Burak Yeter i Darren Emerson.
DJ- evi prvi put u Budvi na novogodišnjoj noći (VIDEO)
S.G.
S.G.Autor
Izvor

"DJ evi po prvi put u Budvi. po prvi put na novogodišnjoj noći. Trg pokazuje koliko je ovaj potez bio uspješan. Izuzetno smo zadovoljni večerašnjom posjetom, kao i posjetom u prethodne dvije noći", kazao je Ognjen Mušikić iz TO Budva.

ognjen-musikic-to-budva"Sjutra počinjemo opet sa lokalnim momcima Jack Lupino&Leftovers, nakon njih nastupaju Aerodromi iz Zagreba, a nakon njih, izuzetno popularan Dino Merlin. Na osnovu posjećenosti od ove tri noći, možemo samo da zamislimo šta nas očekuje za doček nove godine i veliku regionalnu zvijezdu, Dina Merlina", naveo je on.dj-darren-emerson-budva"Budva izgleda lijepo, žao mi je što odlazim ujutro. Produkcija je fantastična! Izvodiću ono što ja inače radim a to su techno i house, neku staru dobru  underground dance muziku. Biće tu stvari iz čitave prethodne godine" , izjavio je  Darren Emerson prije koncerta.budvatrecanocburakyeter3budvaburakyeterbudva2

 

Portal Analitika