Marketing

Nova IDEA u nasilju Pažići, pokloni za potrošače prva tri dana

IDEA je otvorila još jednu prodavnicu u Danilovgradu, u naselju Pažići. Ako još niste obavili kupovinu za prazničnu trpezu, onda je nova IDEA pravo mjesto za vas. Na 250 metara kvadratnih možete naći bogat asortiman proizvoda i iskoristiti novogodišnje popuste.
Nova IDEA u nasilju Pažići, pokloni za potrošače prva tri dana
Portal AnalitikaIzvor

IDEA se Danilovgrađanima već dokazala kao dobar komšija, a da bi potvrdila tu reputaciju, za potrošače je u novoj prodavnici obezbijedila poklone i specijalne povoljnosti tokom prva tri dana.

idea2

U četvrtak, na dan otvaranja, svi kupci su dobili poklone i uživali u degustacija proizvoda iz linije Ukusi kraja moga.

idea3

Svaka 100. kupovina je bila gratis, a vlasnike Super Kartice su nagradili trostrukim super bodovima. Za najmlađe je organizovano druženje sa Deda Mrazom i popularno oslikavanje lica.

idea4

Darivanja se nastavljaju. U petak potrošači dobijaju popust od 20% na artikal po izboru, ukoliko ostvare kupovinu od 5 i više eura. Ako, ipak, ne stižete da obavite kupovinu radnim danima, povoljnosti vas očekuju i u subotu. Za svaki račun od preko 10 eura u novoj IDEA prodavnici u Danilovgradu prvog dana vikenda dobijate srećku, a Superkartičari omiljene trostruke super bodove.

idea5
Portal Analitika