Marketing

Poznato još 10 dobitnika

Drugo od ukupno četiri izvlačenja imena dobitnika u nagradnoj igri “Kupone skupi, u Idei kupi” obavljeno je danas. Imena naših deset dobitnika izvukla je Jadranka Rabrenović, urednica ekonomije u Pobjedi.
Poznato još 10 dobitnika
Portal AnalitikaIzvor

Dobitnici vaučera od po 50 eura, za trgovinu u Idea marketima širom Crne Gore su:

* * * * *

Danijela Dabanović, Bar

Maksim Bojanić, Podgorica

Miloš Mitrić, Nikšić

Spasoje Todorović, Plužine

Tina Đukanović, Podgorica

Zoranka Pejaković, Podgorica

Milica Baletić, Nikšić

Katarina Golubović, Pljevlja

Milka Marinović, Podgorica

Željko Martinović, Andrijevica

* * * * *

izvlacenje-2-idea

Njima će već sjutra biti uručeni vaučeri, u 14 sati na oglasnom podjeljenju Pobjede (južna tribina stadiona). Svi neizvučeni a poslati kuponi, učestvuju za sva naredna izvlačenja, tako da uvijek postoji šansa za nagradu!

Na taj način, uoči Nove godine i Božića, Pobjeda i Idea obradovaće vjerne čitaoce i potrošače sa ukupno 40 nagrada – vaučerima za trgovinu u Idea marketima, vrijednosti po 50 eura. Ostala izvlačenja su 4. januara i 5. januara. Nakon svakog od ovih izvlačenja, biće podijeljeno još po 10 nagrada, dakle 40 ukupno.

Nagradnu igru Pobjeda organizuje u jednom kolu, i to tako što objavljuje kupone (ukupno 15). Učesnik treba da sakupi tri kupona u nizu, po rednim brojevima, bez obzira kojim će brojem kupona započeti niz.

Koverat, u kome su kuponi, treba poslati na adresu: Nova Pobjeda d.o.o, 19 decembra br. 5, Podgorica. Ukoliko želi, koverat sa kuponima učesnik nagradne igre može da se ubaciti u sanduče, koje je postavljeno u holu Pobjede (južna tribina stadiona, IV sprat), kao i u Oglasnom odjeljenju (južna tribina stadiona, prizemlje) ili u Oglasnom odjeljenju u staroj zgradi Pobjede.

Portal Analitika