Odbojka

OSCG obilježio jubilej i dodijelio godišnja priznanja (FOTO)

Odbojkaški savez na prigodnoj svečanosti uručio je priznanja i zahvalnice svim živim dosadašnim predsjednicima saveza, kao i Ministarstvu sporta, Crnogorskom olimpijskom komitetu i medijima, među kojima je bio i Portal Analitika.
Foto: I. Božović
Foto: I. Božović
Portal AnalitikaIzvor

Plakete za izuzetan doprinos razvoju odbojke u Crnoj Gori dodijeljene su Danilu Burzanu, Slavku Vujisiću, Draganu Drobnjaku i Draganu Maroviću, dok će Mladenu Rabrenoviću biti naknadno uručena.

Proglašeni su i najbolji odbojkaš i odbojkašica u 2018. godini. Član Budve, Jovan Delić najbolji je odbojkaš, a Melisa Cenović iz Luke Bar najbolja odbojkašica Crne Gore u 2018. godini.

Delić je prošle sezone, u dresu bjelopoljskog Jedinstva, osvojio prvenstvo i kup Crne Gore. Cenović, libero Luke Bar, u prethodnoj sezoni osvojila je prvenstvo Crne Gore.  

Tehničar Budućnost Capital Plaze, Danilo Dubak i primač servisa Galeba, Marija Tuševljak izabrani su za najperspektivnijeg odbojkaša i odbojkašicu u 2018. godini. 

Dubak je član kadetske i juniorske reprezentacije Crne Gore, dok je Tuševljak bila najbolji igrač na Balkanskom prvenstvu za kadetkinje u Đakovici. Crnogorske kadetkinje na tom šampionatu osvojile su zlatnu medalju

OSCG obilježio jubilej i dodijelio godišnja priznanja (FOTO)
Dodjela nagrada OSCG i proslava jubileja
Portal Analitika