Crna hronika

Policija u Kolašinu, Ulcinju i Cetinju oduzela vatreno oružje i municiju

Cetinjska policija je pretresla stan i prostorije koje koristi G.M. (31) iz tog grada i tom prilikom su pronašli i oduzeli pištolj marke “Broving“.
Policija u Kolašinu, Ulcinju i Cetinju oduzela vatreno oružje i municiju
Portal AnalitikaIzvor

“O događaju obavješten državni tužilac”, navode u Upravi policije.

Takođe, na području Cetinja policija je kontrolisala 28 bezbjednosno interesantnih lica kojom prilikom su sankcionisane četiri osobe.

Kolašinska policija je od Ž.R. (49) iz Podgorice oduzela poluautomatsku pušku PAP M59 u ilegalnom posjedu.

“Nakon konsultacija sa nadležnim tužiocem protiv ovog lica je podnijeta krivična prijava u redovnom postupku zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija”, ističu u Upravi policije.

Takođe, ulcinjska policija je nadležnom tužiocu podnijela krivičnu prijavu protiv A.K. (21) i A.S. (26), oba iz Ulcinja, zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili krivično djelo nedozvoljeno držanje opružja i eksplozivnih materija.

“Postupajući po prijavi lovočuvara iz JP “Za uzgoj i zaštitu divljači“ da je zatekao dva lica sa lovačkim oružjem u ilegalnom posjedu, policijski službenici su izašli na lice mjesta i od A.K. oduzeli lovačku pušku marke Baikal model Side by Side, cal.12 mm i dva metka cal.12 mm, dok su od A.S. oduzeli lovačku pušku marke Zastava ARMS model M75, cal.12 mm i dva metka cal.12 mm”, navode u Upravi policije.

Portal Analitika