Ostalo

Vujačić: Naša je obaveza da obezbijedimo jednake mogućnosti za sve Podgoričane

Naša je obaveza da se postaramo da obezbijedimo jednake mogućnosti za sve Podgoričane koji su usled bolesti, posledica povreda, ili posledica nastalih zato što su predano, vrijedno i marljivo radili, onemogućeni da se u punom obimu posvete svim životnim aktivnostima i onome u čemu zasita uživaju i u čemu su uspješni, saopštila je zamjenica gradonačelnika Slađana Vujačić na svečanom proglašenju najuspješnijih paraolimpijaca u 2018. godini na kojem joj je u ime Glavnog grada uručena plaketa za izuzetan doprinos razvoju i unapređenju sporta osoba sa invaliditetom u Podgorici.
Vujačić: Naša je obaveza da obezbijedimo jednake mogućnosti za sve Podgoričane
Portal AnalitikaIzvor

Prema njenim riječima, Uprava Glavnog grada na ovaj svoj skromni doprinos gleda kao na dio svakodnevnih obaveza.

Vujačić je dodala uprava Glavnog grada na ovaj svoj skromni doprinos gleda kao na dio svakodnevnih obaveza.

sportisti-2

“Glavni grad nastoji da predano radi na stvaranju ambijenta koji će omogućiti prevazilaženje prepreka na koje bilo koja kategorija stanovništva nailazi u ostvarivanju svojih prava u svojstvu pojedinaca, sportista, potrošača, učenika, učesnika u ekonomskom, kulturnom i političkom životu”, istakla je zamjenica Vujačić.

Poručila je da će svi u Glavnom gradu uvijek imati partnera kada je u pitanju promovisanje ideje paraolimpizma u Podgorici, kao i realizacija iste.

Portal Analitika