Marketing

Karismin LE CHIQUE restoran među 50 najboljih u Latinskoj Americi

Međunarodna hotelska grupacija „Karisma Hotels & Resorts“ koja uspješno privodi kraju poslovnu godinu u Crnoj Gori, dobila je vrijedno priznanje. Gosti Karisminih hotela od sada i zvanično uživaju u jednoj od najboljih kuhinja na svijetu - Karismin Le Chique restoran, koji se nalazi u Azul Beach Resort Riviera Cancun u Meksiku, uvršten je na listu 50 najboljih restorana u Latinskoj Americi za 2018.-u godinu. 
Karismin LE CHIQUE restoran među 50 najboljih u Latinskoj Americi
Portal Analitika
Portal AnalitikaAutor
Karisma Hotels Adriatic Montenegro Izvor

Le Chique je jedini hotelski restoran na ovoj listi kao i prvi restoran sa juga Meksika, koji se našao na ovoj prestižnoj listi.  

Čuveni šef kuhinje, Gómez Luna, svoja kulinarska umijeća deli sa gostima širom sveta već deceniju, te je sa svojim timom osvojio niz prestižnih nagrada: Five Diamond nagradu, koju dodijeljuje Američka automobilska asocijacija,“Najbolji među najboljima“ Gourmet nagradu za tržište Meksika, kao i Wine Spectator nagradu za izvrsnost. Le Chique, jeste pravi predstavnik Gourmet Inclusive Experience-a, potpuno novog All-inclusive kocepta usluge sa pet zvjedica. Vrijedno je spomenuti da je Le Chique uvršten  u bestseler izdanje „Gdje šefovi kuhinje jedu“. 

Zaštitni znak Le Chique restorana jeste moderna kuhinja, koju odlikuje fuzija različitih ukusa koji su prezentovani na veoma inovativan način. Restoran nudi gostima višenamjensku originalnu večeru šefa Gomeza i njegovog tima, koji koriste savremene tehnike kuvanja i na taj način kreiraju smjelu i vrhunsku hranu, koristeći organske i najfinije sastojke.

Uveliko poznati hoteli Karisma grupacije u Crnoj Gori: Holiday Villages Montenegro, Wind Rose Resort i The Long Beach Hotel Montenegro koncipirani su na način da zadovolje raznolike potrebe svojih gostiju – uslugom i ponudom. Vrhunska kuhinja u kojoj se koriste lokalni, svježi proizvodi, pogoduje i najprobirljivijim ukusima.

kar-lechique-carrot-dessert-karisma 

 

Karisma Hotels & Resorts – Generalne informacije 

Karisma Hotels & Resorts jedna je od vodećih grupacija u svijetu u oblasti hotelskog menadžmenta, koja uspješno posluje i poznata je po svom inovativnom pristupu, postavljajući nove standarde u ponudi odmora sa fokusom na kompletan ugođaj svojim gostima. 

kar-lechique-platillo-karisma

Karisma u svom portfoliu ima 32 hotela i pored Crne Gore posluje i u Hrvatskoj, Srbiji, Meksiku, Dominikanskoj Republici, Jamajci i Kolumbiji. Karisma ima poslovnu strategiju i filozofiju potpuno orijentisanu na svoje goste i inovativnim konceptima se izdvaja od konkurencije, o čemu svjedoče prvenstveno zadovoljni gosti, ali i brojne nagrade i priznanja poput prestižne AAA 4 Diamonds.

azs-lechique-karisma1

Takođe, hoteli Grupacije su redovno na najcjenjenijim listama poput Forbes-ove liste Top 10 hotela, zatim listama Conde Nast Traveller, Trip Advisor, Wine Spectator Award of Excellence, a ključnu snagu Karisme čini njeni zaposleni, što je vrjednovano činjenicom da je Grupacija seritifikovana i nalazi se na listi „Great Place to Work”. U oblasti održivog razvoja Karisma se ponosi inicijativama koje realizuje, čemu svjedoče nagrade i sertifikati poput Green Globe, Travelife Gold Award i brojni drugi. 

Kada uz sebe imate tim vrhunskih stručnjaka, inovativno razmišljanje, posvećenost, strast i nagrađivani kvalitet, vaše putovanje će uvijek biti uspješno.

azs-lechique-karisma2

Fotografije: Karisma Hotels Adriatic Montenegro 

 

Portal Analitika